09. 12. 2013.

Jang kocke

Jang kocke


Sastojci za biskvit:
  • 6 jaja  
  • 250 g šećera  
  • 250 g glatkog brašna  
  • 1 prašak za pecivo  
  • 3 kašike kakaa  
  • 6 žlica vruće vode
Za kremu:
  • 2 pudinga od vanilije  
  • 6 kašika oštrog brašna  
  • 1 l mlijeka  
  • 200 g šećera  
  • 2 vanil šećera  
  • 200 g margarina
Glazura:
  • 100 g čokolade za kuhanje  
  • 25 g margarina
I još:
  • piškote  
  • 3 dl kuhane crne kahve
Priprema:

Umutiti biskvit od navedenih sastojaka. Ohlađeni biskvit prerezati na pola.

U mlijeko ukuhati razmućeni puding, brašno, šećer i vanilin šećer. U mlaku kremu dodati izrađeni margarin.

Donji dio biskvita premazati dijelom kreme. Na kremu poslagati piškote umočene u kahvu i prekriti drugim dijelom kreme. Staviti drugi dio biskvita preko kojeg namažemo tanki sloj kreme i prelijemo čokoladnom glazurom.

Preuzeto sa: www.coolinarika.com .

Nema komentara:

Objavi komentar